Miyazaki

Världens finaste filmer säger jag!

Jag och Magnus var och såg Nausicaä of the Valley of the Windi i helgen och den bra så fin! Lite skrämmande men så underbara illustrationer!
Bad monday

Ja, det har det sannerligen varit. Jag vill bara bädda ner mig under ett täcke och se på film eller läsa en bok och inte tänka på något annat!

1. Varit sjukt stressad över presentationen för Sjöfartsmuseets personal. Fick djävulsk huvudvärk och historiens största svettfläckar (aldig mer presentation utan absolut torr eller svarta kläder).

2. Har tagit på mig alldeles för mycket uppgifter egentligen, men jag orkar inte med att bråka och att folk är sura för att andra inte tar ansvar.

3. Luma(katten) måste säljas, Magnus tål henne inte.

4. I morse märkte vi att Zelda(degun) typ har njursten eller något, hon har varken ätit, druckit eller kissat på två dagar nu, får väl försöka få tag på nån veterinär imon och avliva henne (det är antagligen antingen alldeles för dyrt eller så är hon så liten att det inte går att operera).

5. När jag skulle ringa mamma förut och beklaga mig hade hon inte tid och det hela slutade med att jag började storgråta. Nu har jag lugnat ner mig men det är fortfarande alldeles för mycket att tänka på och oroa sig för...


Usch, sommarlov, NU!


Haha, känns som att detta har blivit värsta klagobloggen! Inte meningen alls, får se till att skriva om nåt bra nästa gång :P

Before the day´s gone

Seg första dag i skolan efter en veckas lov! Just nu önskar jag att det bara kunde bli sommarlov, så att man slipper tänka på allt dygnet runt!

Men det har varit en skön vecka, jag har tagit det lugnt, läst nästan en och en halv bok (nästan 1000 sidor sammanlagt), varit i Onsala (kanske inte lika utvilande) och nu, efter en vecka, när man äntligen har varvat ner ordentligt, kör skolan igång igen med fullt fart och min hjärna hänger helt enkelt inte med..Tända ljus, en bok och lite Sofie Zelmani i bakgrunden, vem skulle tacka nej till det?

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢