Never Think

Då har man börjat jobba då. Fyra dagar tidigare än förväntat eftersom de glömt att ge mig mitt schema och bara sagt "vecka 27-30". Tydligen var jag uppsatt på midsommarafton också, vilket förklarar fyra missade samtal den dagen...

Men det har varit en bra vecka trots allt. Svensk sommar när den är som bäst! Jag har varit i Onsala sen i onsdags men nu är jag tillbaka i Göteborg igen, tillbaka till en förkyld pojkvän...inte så bra.

Lite blandade, oredigerade bilder från veckan:

The world is changing

Nu ska det minsann hända saker här hemma!
I tisdags när jag var på IKEA med Maria kom mer inspiration, och nu vill jag verkligen ändra på lite saker här i lägenheten!
Vi har bestämt att vi ska köpa ett nytt skrivbord, ett stort och långt som båda får plats på, det blir antagligen någon sorts bänkskiva i massivträ med ben till!
Och jag bara föreställer mig hur kreativiteten kommer att flöda när jag inte behöver oroa mig för att vara ivägen någonstans, haha! Det är väl bra att visualisera saker... Nej men jag känner seriöst att jag behöver någonstans där jag kan bre ut mig ordentligt!
På tal om kreativitet la Elin upp lite musiktips igår och denna låten är så himla fin! Tror den är med i twilight men jag är inte säker. Men, åh, pianomusik är bland det vackraste som finns!

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢