Sova

Äntligen är projektet klart! Det har inte varit lika stressigt som det brukar men ändå blir man alldeles matt av att sitta vid datorn 14 timmar om dagen i nästan en vecka. Vi är till och med klara fyra timmar för tidigt! Det är så himla skönt men ändå kan jag inte gå härifrån för allas projekt ska in på en cd, meck!!
Jag vill hem till katten och sängen, det känns som att jag skulle kunna sova hela helgen! Planen för ikväll är att köpa godis och somna i soffan tills Magnus vrider om nyckeln och frågar "Är det nån som sover?" Haha!
Han är ledig på söndag så då ska vi minsann mysa! 
God natt!

Paus

En liten paus från allt ritande blev ganska lång, men programmen bara cpar sig och jag orkar inte börja om från början igen.
Trots allt är jag inte speciellt stressad, känns lite konstigt men det känns rätt lugnt med tiden. Inlämning på fredag och en gruppmedlem som har övergivit oss för vita berg i Chamonix, borde vara värre men jag orkar väl helt enkelt inte bry mig så mycket nu.
Luma blev kastrerad idag, opererade bort äggstockar och livmoder på henne så nu vinglar hon runt här hemma och ser trött ut. Stackare!
Ska ta och sätta mig med textbiten nu istället och lämna datorn för kvällen tror jag, vi kanske är bättre vänner imorgon?

Ko-oolt

Jag kan få enorma ha-begär över snygga vardagssaker, som med det här mjölkpaketet...
Arla har en kampanj inför Earth Hour, men jag tycker nog att mjölkpaketen kunde se ut såhär jämt! Himla snyggt!


↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢