Rom nästa!

Imorgon bitti åker vi till Rom!! Jag är helt slut i kroppen så jag har ingen aning om hur jag ska orka... Det har varit hektiska dagar med MÅNGA problem och stressmoment, inte jättekul kanske... men det mesta verkar ha löst sig fint! Hoppashoppas!

Eftersom jag inte bokat flyg med någon skulle jag åka ner till Rom själv. I måndags kom självklart oron smygande med orolig mage och magknip i flera dagar.
Sedan visar det sig att Carolina, Mailn och Idas flygbiljetter blivit ombokade, och vi sitter nu på samma flyg båda vägarna! Hejdå dumma mage!

Sedan så hade jag fått papper ifrån banken att jag måste fixa lite med mina aktier, bara det att pappa gjort så konstigt att de är kopplade till flera banker (onödigt jobbigt att förklara nu) så tre timmar av torsdagseftermiddagen spenderades på Nordea, SEB och Handelsbanken. Jag blev runtskickad ett antal gånger och ingen kunde hjälpa mig bättre än nån annan. Tre timmar senare orkade jag inte mer och åkte hem! Pappa var snäll och ringde sin "specialbankkvinna" och fixade allt på 10 minuter!

I torsdags kväll fick vi även reda på att det varit en "vattenläcka" i lägenheten vi bokat till Rom. Panik! Ersättningslägenheten vi skulle få hade en sängplats för lite och igår gick det inte att få tag på någon överhuvudtaget som kunde hjälpa oss... Vi förberedde oss på det värsta och började kolla på vandrarhem, hej ont i magen! Men så imorse så fick Ida tag på dem och de lovade att fixa en extrasäng! Lättnad!

Men gårkvällen var fin! Middag och knasig dans med flickorna från klassen till allt ifrån "ramlar" till "houndog"! Haha!

Nu ska jag packa iordning det sista sen blir det middag och sömn och sen ROM!!

Sova!

Jag är verkligen helt utmattad! Borde egentligen laga mat nu men jag vill bara sova... Skönt med inlämning innan en långhelg i alla fall så att man får tid att ta igen sig ordentligt och hinner förbereda sig inför kritiken på måndag!!
Något som ska inhandlas efter sommaren är i alla fall en skärm!!! Drömmen vore väl en sån här, men jag tror att jag får nöja mig med en sån här

Sommarregn

Finns det något bättre än lukten av sommarregn?Speciellt när man går ut för första gången på fyra dagar...

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢