Paket!


Idag kom mamma med denna som jag klickat hem från H&M! Jag vill ha sol och värme nu!

Sommar, kom fort!

Kandidatprojekt är i full gång! Bara tre veckor kvar. Mittkritik denna veckan och utländska kritiker gör inte saken bättre. Förstår inte varför många projekt går ut på att rita flashiga tävlingsförslag med snygga bilder? Om man inte vill det då? All arkitektur kan inte vara superhäftig och jättekonstig, hur skulle det se ut då? Arkitektur handlar om kontext och att ta hänsyn till platsen man är på och dess förutsättningar, och då kanske inte det häftigaste man kommer på är det enda rätta... Blir så trött ibland!

Vi hade en liten klädbytardag hemma hos mig idag! Blev inte av med så mycket som jag hade hoppats, men jag bytte bort två klänningar och en topp mot två t-shirtar och en blus, fint med lite nya kläder helt gratis :) Fast det är lite konstigt att se folk i sina egna kläder, men grymt sätt att uppdatera sin garderob!

Åh, jag vill ha sommar och tjäna pengar och testa det nya objektivet ordentligt!Våren i ParisHemma från Paris och full rulle på en gång! Paris var riktigt fint, vår, croassaints, Mischa och lite shopping! Första dagarna spenderades mest i en buss på väg till diverse byggnader som vi skulle se. Långa dagar med baguette och bakverk till lunch, inga fibrer så långt ögat kunde nå!

På lördagen var det äntligen dags att få ströva runt som vi ville och jag hade bestämt träff med fina Mischa! Åh, hon är så lång, glömmer alltid bort det, varenda gång. Vi hann inte ses så länge, men ett par timmars catching-up fick vi i alla fall! Samma dag var vi också på en gigantisk marknad där man kunde vandrat runt hur länge som helst! Fick bara med mig en fin läderväska för 26€, det fanns också finfina converse (stulna..?) och andra skor, men det hanns helt enkelt inte med. Sedan gick vi några 100 meter på Rue du Rivoli där jag fick tag på en fin kjol och topp och sen ett jättefint glitterpuder från Sephora där vi var i säkert 1 timme (inte tillräckligt!!) haha! Efter det åt vi god middag i Montmartre och sa hejdå till Paris.

Men jag trivdes faktiskt bättre i Rom (bortsett från den grymma shoppingen i Paris). Möjligen Montmartre i så fall, jag tyckte inte Paris hade någon speciell "känsla", i London känns det att man är i London, samma sak i Rom. Kände mig också lite ovälkommen eftersom det var så svårt att kommunicera utan att kunna ett ord franska. Så Paris kan klara sig utan fler besök från mig, men det var en bra resa, fint väder och fint sällskap!

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢