s h i n e f o r y o u

Äntligen har allt lugnat ner sig lite, lagt sig på plats liksom... Skönt men vi får väl se hur länge det håller i sig, har varit tre ganska jobbiga veckor. Mycket att tänka på samtidigt som man ska försöka koncentrera sig på skolan.

Nu har jag i alla fall jobb från 30 maj fram till årskiftet, läskigt och lite skönt! Har ju ingen aning om hur det kommer att gå.. Men i vilket fall är det nog nyttigt med ett skolfritt år, eller halvår i alla fall.


Igår var jag och Magnus och tittade på soffa, den vi har spanat in är sjukt skönt och nästan lite för stor, så vi får se om det blir något av det, men en soffa med divan är ju aldrig fel ;) Behövs lite förändring här hemma!


Nevermind, försent, någon annan hann före!

17 Juli

Igår damp det ner ett glittrigt kuvert i brevlådan, och jag fick en chock när jag öppnade det! Fina Carolina ska gifta sig i juli, så himla kul!! Och är det något som får igång tankarna ordentligt som ett bröllop?? Fingrade lite på tiaran(fast i guld) jag hade på balen idag :P Kunde inte låta bli, haha!

Jag och de andra tjejerna har gått runt med ett lyckligt leende hela dagen idag, så roligt!! Och mycket att planeras och fixas. Klänningen är check för min del. Har en klänning som mamma sydde för ett par år sedan som bara har hängt i garderoben och väntat på ett bröllop! Så är det bara skor, väska och jacka/kofta/kavaj kvar att fixa, haha!

Biomys

Precis kommit hem från en fin eftermiddag med bästa Maria! Såg filmen Brothers och kom fram till att Tobey Maguire är rätt sliskig, definitivt inte huvudrollsmaterial! Men filmen var bra, popcorn är ju aldrig fel!

Och nu får vi äntligen veta (ungefär) när vi ska hänga på dörrarna på Freeport, detta kan ju inte bli annat än lyckat? Wiiee!


↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢