Fairy dust

Önskar att jag kunde teckna oftare. Det var mer när jag var mindre, finns flera A2- och A1- mappar fyllda med teckningar och målningar hemma hos mamma och pappa. Många med såna här ävlor, tysta och söta.

Några av dem sitter faktiskt uppe på väggarna här hemma. Men det är inte så konstigt, då levde jag till hälften i en sagovärld. Läste massa böcker och önskade att jag var en älva eller en häxa, letade efter magi och skimmer.

Det gör jag fortfarande ibland. Men inte lika ofta. När det händer blir det ofta till en sån här liten sak.

Sorrow

Tuff vecka. Sista veckan på jobbet och jobbiga beslut.

Vi tog beslutet att låta lilla Zelda somna in, så i tisdags var vi hos veterinären. Det kändes bra trots allt, och veterinären var världens bästa.

Trodde inte jag skulle bli så påverkad, men det blev jag. Så kvällen har bestått av kakbak inför sista dagen imorgon blandat med massa gråt när vi rensade hennes bur för sista gången.. Det kommer bli tomt utan henne. Man kommer på sig själv med att tänka på henne i alla möjliga situationer, hon var ju en liten familjemedlem. Men så kommer man på, och känner en miniliten klump i magen. Hon var ju så liten och mjuk och gosig.

Prima receptmallar

Här är dom! Våra finfina receptmallar sitter säkert i pärmen och bara väntar på att få fyllas i.

Mycket nöjd. Men jag är alltid så seg på att bestämma mig för något och komma fram till vad som blir bäst. Ofta resulterar det i att jag blir tvungen att göra om samma sak flera gånger. Får ta och jobba på min beslutsångest.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢