Nya guldkorn

Har suttit framför datorn sen jag gick upp. Segkänslan börjar infinna sig och batteriet på datorn börjar ta slut. Börjar bli dags att gå upp på riktigt kanske?

Men först; några av mina nya favoritbloggar!


1. David - gammal bilddagbokare (där det fortfarande finns mycket kul att titta på - kaptenboelja) som gick över till att blogga 2. Samma Emily som i förra inlägget har startat en blogg om kaninerna Zoe och Dantes små äventyr. 3. Tovelisa gör små fina illustrationer som man blir glad av. 4. Senaste tillskottet på mitt bloglovin - Nathalie Evrung tar vackra bilder och gör också hon fantastiska porträtt med promarkers.

Gamla trotjänare

Tänkte samla ihop mina absoluta favoritbloggar i ett litet inlägg. Och sedan bjuda på några nya guldkorn som jag har hittat det senaste. Enjoy!


1. Talangfulla och tatuerande Anna. 2. Otroliga timelapses på fantastiska porträtt av Maria 3. Söta illustrationer och små sagovärldar av Emily 4. Lurig kanin, söt hund och envetna dammtussar hos Ann-Louise 5. Små människor i en stor värld med Little People 6. Första bloggen jag började följa och lika underbar än - Elin

Decor

Om ni alltid har undrat varför man ska jobba i en inredningsbutik har jag svaret! Tänkt att få bläddra i massor av såna här tidningar hela dagarna. Det skulle vara nåt det.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢