Paramore

Det kanske är lite töntigt att tycka om Paramore, men jag tycker dom gör himla bra musik. Sångerskan Haley Williams är rätt cool också, så jag målade helt enkelt av henne en dag när jag inte hade något att göra.

Blev ganska nöjd, så den får hamna här på bloggen! :)

Grönt som våren

Försökte fixa lite nytt på bloggen. Lite ljusare och vårigare. Vet inte om det blir så bra, kommer inte riktigt överens med den gröna färgen mot det vita och de vassa hörnen.
Jag är himla nöjd med headern jag knepade ihop i alla fall. Alltid något!

Men designen får vänta. Känns inte helt viktigt just precis nu..

Intelligent?

Jag har en förmåga att ofta lägga ifrån mig saker på lite underliga ställen utan att lägga märke till var. Inte alltid så smidigt, men inte så farligt när det inte är så viktiga saker heller.

Men objektiv, hårdisk och andra liknande saker gillar jag inte att ha liggande framme så jag brukar hitta "smarta" ställen att lägga dem på. Problemet är ju bara att jag sällan kommer ihåg vart jag har lagt grejerna några dagar senare. Som ett exempel var mina objektiv "borta" en gång. Vart hittade jag dem tillslut? Jo bakom böckerna i bokhyllan..

I några veckor har hårddisken varit borta. Vart tror ni jag hittade på översta hyllan (dit man såklart inte ser) i bokhyllan i morse??
Haha, ja, jag har min hårddisk i en liten bebisstruma. Ganska bra storlek på dom där!

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢