An unexpected journey

I morgon påbörjar vi mot en 30-nånting timmars flygresa till fantasilandet med stort F.
 
Vi ska hinna springa runt bland såna här, klättra i grottor, kolla på natur, bada i källor, blöta ner oss lite, spana efter sånt här coolt och köra en väldig massa bil.
 
Det kommer bli sjukt häftigt. Jag försöker att tänka bort orostankarna och se fram emot det. Mitt bästa knep just nu är att tänka på hur skönt det ska bli att komma hem igen, när man upplevt allt det roliga, orosmomenten är borta, man har 1000-tals bilder att gå igenom och minnen att uppskatta för resten av livet.

Om en vecka

Om en vecka kommer jag sitta skitnervös här på jobbet med världens magknip. Om en vecka kommer jag oroa mig för allt som kan gå fel och lite till. Om en vecka kommer jag mest längta tills jag kommer hem igen.
 
Jag har alltid världens ångest för saker och har en förmåga att förstora upp problem och tänka ut en plan B för att som skulle kunna skita sig.
 
Om en vecka ska biljetten vara utskriven, det sista ska ligga och vänta på att packas ner i resväskan och passet ska ligga framme så att det inte glöms.
Om en vecka och en dag åker vi till Landvetter och hoppar på flyget för att åka så långt bort man kan åka från Sverige, 10 ggr länge bort än jag nånsin varit och förmodligen kommer åka igen.
 
Då åker vi till Nya Zeeland för två veckor vår, äventyr, bilande och självklart en och annan hobbit!!!!

Mer jul

 
Jag älskar hösten och vintern. Att få ta på sig mysiga kläder, snygga halsdukar och skor. Förväntan när löven blir gula och när man märker att butikerna börjar julpynta.
Så jag kunde inte låta bli att sätta ihop en liten önskelista. Är ju inte så mycket för att få saker nu för tiden, men några små saker finns det ju alltid, som man gärna vill ha men inte riktigt kommer sig för att köpa själv.

Små söta örhängen
Sweet av Roy Fares
Hunger Games på engelska, gärna hela trilogin (inbunden såklart)
En karta över Westeros
Och ett fat från Mateus i färgen Ocean.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢