Att bli tänkt på

I förrgår låg det ett litet brev och väntade på mig i brevlådan när jag kom hem. Ett mörkt kuvert med mitt namn och adress skrivet med en handstil jag inte kände igen. Jag kunde inte för mitt liv klura ut vem det var som hade skickat brev till mig och varför när jag gick trapporna upp till lägenheten.
 
Jag öppnade kuvertet med spänning och drog ut ett grått busskortsfodral tillsammans med en liten lapp. Direkt när jag såg fodralet med den grå draken på förstog jag vem det var ifrån. Vem det var som hade överraskat lilla mig. Allra bästa Elin Kero (och Philip Engström) hade tänkt på mig däruppe i Stockholm. Två personer som jag aldrig har träffat skickade ett litet brev till mig som gjorde hela min dag, hela min vecka! <3 Tusen kramar till er!
 
 
Under hösten och våren har jag funderat väldigt mycket. Funderat över mig själv och min omgivning. I perioder mår jag inte jättebra tack vare mitt kassa självförtroende. I perioder kan ett obesvarat sms eller en oställd fråga vända upp och ner på hela min dag eller vecka. Då misstolkar jag allt som misstolkas kan. Det är riktigt jobbigt och jag vill inte ha det så, så nu har jag börjat träffa en personlig coach som jag hoppas kan hjälpa mig att bli en tryggare person. Efter första samtalet igår (eller samtal och samtal, snarare monolog eftersom det går ut på att man själv ska komma till insikter) kändes det bra, men det återstår att se hur det hjälper.
 
De jag ville komma till var i alla fall att jag blev så lycklig att jag nästan började gråta av att någon hade tänkt på mig. Men nu måste jag jobba på att inte bryta ihop när jag mår dåligt och känner mig helt ensam i hela världen. För så är det ju inte egentligen. Hoppas jag.

Ida Nilsson
2013-04-16 @ 15:25:55
URL: http://idacnilssons.blogg.se/

Oj så roligt! Och tänk så mycket något "litet" kan betyda.. :)

sanne-madeleine
2013-04-22 @ 14:17:35
URL: http://sampa.blogg.se

fin blogg :D

Louise
2013-05-02 @ 18:31:12
URL: http://vitmossa.blogg.se

Vad kul! :)

Elin [ n e v n a r i e n ]
2013-05-29 @ 18:09:55
URL: http://nevnarien.blogg.se/

<3

Svar: ^^ <3
Miaulin




Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢