Brave - WIP 2

 
Ritade vidare i datorn, KUUL!!! Har lite problem med håret dock, inte min starka sida och lockigt hår är sjukt svårt. Så jag vet inte riktigt hur jag ska gå vidare med det, hur detaljerat jag ska köra, men det ger sig nog :)

Nya Zeeland - del 3

Trötta efter en speedad lyckodag bland Hobbithålor kom vi fram till Rotorua, stopp två av fyra på resan. Vi bodde i en liten stuga med söta (men osociala) alpacor utanför dörren. Här stannade vi fyra nätter och gjorde små utflykter.
 
Vi åkte forsränning grade 5 (värsta), det var...blött, och rätt läskigt. Det var väldigt kul, men man är kanske lite för vuxen när man tänker på allt som kunde gått fel? Efter åkte jag på en förkylning som höll i sig hela resan och lite till, men vi hittade på en del saker ändå. Vi var i en geotermisk park med bubbel, pys och fislukt, åkte luge (nästan som att åka snowracer fast på asfalt i slingriga backar) och tog det lite lugnt. 
 
Det var lite synd att jag var förkyld, vi missade ju en del på grund av det, men det är sånt man får ta. Vi upplevde mycket spännande saker ändå!
 
 
 
 
 

Januari

 
Detta är min instagrammånad. Nu har skolan börjat och jag har hunnit med bland annat ett Fritsla-besök, vikt origamiblommor, varit i Onsala, promenerat på Eriksberg här i Göteborg, inhandlat en massa ekologiskt smink och hudprodukter, köpt fina böcker inför skolstarten och vart jätteförkyld.
 
Jag känner mig peppad inför våren och hoppas att detta kommer bli ett jättebra år. Jag har stora planer för mig själv. Gladare, starkare, säkrare! Det är i år det händer! :)

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢