Vardag och rutin

Veckorna går förbi i ett ögonblick. Jag vet inte vart tiden försvinner. Känner mig stressad när det bara är skolan som tar tid och man inte riktigt hinner eller orkar göra sånt som är kul. Har haft en jättebra kurs under våren om ledarskap och personlig utveckling med fokus på det kommande exjobbet jag ska göra till hösten. Den kursen kom verkligen i rätt tid för mig och jag vill fortsätta jobba med mig själv, ska försöka med det under våren och sommaren.
 
Men nu är det lov och fokus har legat på att få gjort sånt man inte hinner annars, storstäda, rensa, fundera. Får se om jag hinner få lite egentid innan lovet är över, att teckna lite eller läsa :)

Nya Zeeland - del 5

Slutligen kommer sista biten av vår Nya Zeeland-resa. Såhär i efterhand känns den väldigt kort, gjorde vi inte mer på två veckor? Men det beror ju förstås på att tiden gick otroligt fort och på att jag var sjuk. Sista dagarna spenderade vi i Windy Welly.
 
Bilturen ner bestog av fantastiska landskap och 100 saker som vi inte hann stanna och titta på. I själva stan tog vi det rätt lugnt, strosade runt Cortney place och kollade på dekorationerna från världspremiären. Vi tog oss också bort till Weta Cave och kollade in alla props, oerhört coolt! Försökte ta oss upp på Mt Victoria men gav upp när det var för varmt och vi hade gått alldeles för länge. Tog en tur inne på Te Papa Museum. Åt god mat och vinkade till Gollum på flygplatsen.
 
Vi flög med Air New Zealand upp till Auckland och det coolaste var instruktionsfilmen! Hade sett den innan men trodde bara att det var en reklamspot, men det var faktiskt själva säkerhetsvideon!! Flygresan hem var seg, men att få landa på Landvetter 35 timmar senare var så skönt! Vi stupade rätt i säng och vaknade kl 5 på morgonen dagen efter, haha!
 

Att göra ett eget skal

Skaffade en ny telefon innan jul och störde mig mycket på att det inte fanns några snygga skal till iPhone 5. Så jag tog saken i egna händer. Allt man behöver är ett skal med transparent baksida och tillgång till en hyfsat bra skrivare.
 
Jag letade upp en bild på internet (såklart en karta över Westeros!), skalade ner den i lämplig storlek och skrev ut den i skolan. Ritade av konturerna och klippte lite och vips så har man ett alldeles eget skal :)
 
 

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢