Önskelista

Man kan ju tycka att när man har passerat den magiska gränsen 25 år borde man växa upp lite och inte önska sig saker. Men det skiter jag i! Fyller år om några få veckor, känns sjukt att fylla 26, känner mig snarare som 22...
 
Här är i alla fall ett par saker jag skulle blir väldigt glad av!
 
 
  • En liten sylåda i trä, just nu har jag allt inklämt i världens minsta plåtburk, och allting måste ligga precis rätt för att locket ska gå igen...lyckat.
  • En ljushållare från Tom Dixon, finns på artilleriet
  • Ljusttake (svindyr), Pols Potten - Twiggy, också den från artilleriet (världens bästa affär!)
 

Redigeringslat

Jag känner att jag blivit så himla lat när jag redigerar nu för tiden. Orkar liksom inte anstränga mig för att ge bilderna det där lilla extra. Det är väldigt tråkigt, för jag gillar ju att göra mina bilder snygga, men jag känner liksom ingen inspiration när jag öppnar Lightroom och PS. Just nu har jag ju en bra anledning, jag gör mitt examensarbete - jag ska inte ha tid att sitta och pilla med bilder. Men det går djupare än så, vilket är segt. Det är jobbigt när något man "vet" att man brukar tycka om plötsligt har blivit till någonting som känns tidskrävande..
Jag tänker släppa det denna hösten och ta nya tag efter att jag tagit min examen, jag har mycket annat att fokusera på, men det känns inte lika kul att lägga upp bilder.
 
Men jag hoppas verkligen att de lyckas få ner Philip till Göteborg så jag också får gå lite retusch - det hade nog gett en inspirationsboost!! :)

Plocka svamp i skogen

I helgen gav vi oss ut i skogen för att plocka svamp. Jag och Magnus åkte med hans pappa upp till Bohuslän för att leta efter skogens guld. Men eftersom sommaren blev så lång var det ganska torrt i markerna och vi fick bara ihop en handfull med kantareller. Det räckte till en kantarellmacka när vi kom hem :) Jag älskar att gå ut i skogen, det är så vackert. Däremot är jag inte lika förtjust i alla kryp man får i håret när man går in i spindelnät efter spindelnät. Det är en sorts hatkärlek det där. Jag antar att jag är lite för mycket stadsmänniska för att vara cool med spindlar och myror. Två fästingar scorade jag dessutom, och ett bett som fick min handled att svullna upp rejält. Trots det var det fint, med alla vackra höströda flugsvampar som sticker upp bland mossa och barr.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢