Solljus och frost

Hoppas ni alla har haft en underbar jul. Jag har ätit för mycket choklad, lekt med mina julklappar och varit ute i det underbara vädret. Just nu faller snön utanför mitt fönster. Kan ni fatta det? Mer snö, i Göteborg?! Min lycka är total. Myser och sträckkollar på Downton Abbey. Kanske går vi ut en sväng och rullar oss i nysnön senare. 
 
Här kommer lite bilder från en iskall Juldagspromenad.
 
 
Nikon d610 + Sigma Art 35/1,4
 
 
Mellandagarna är verkligen min favorittid på hela året. Det finns inga måsten och allt man egentligen kan göra är att bara ligga i en soffa, titta på film och trycka i sig choklad för allt vad man är värd. Jag känner mig laddad, nästan rastlös, inför ett nytt år och hoppas att det kommer föra med sig mycket bra saker!

God Jul!

Granen och jag förra julafton
 
Så kom tillsist julafton i år igen. Vi har just ätit frukost med vörtbröd, risgrynsgröt och julte. Snart ska jag och Magnus sätta oss på tåget och åka till mina föräldrar som bor utanför Göteborg. Vi packar och fixar det sista medan julmusiken strömmar ur radion. 
 
Det kommer bli en lugn jul i mina föräldrars, som alltid, idylliskt pyntade hem. Kalle Anka, julmiddag, paketöppning och det obligatoriska julaftonspusslet. Jag reflekterar över året som gått och fattar inte att det snart är 2015. Snart är det dags att göra en sammanfattning av året som gått. Det är så himla spännande tycker jag. Men än är det en hel vecka kvar av 2014 och en hel julhelg som väntar. Årets höjdpunkt.
 
God jul på er fina som läser min lilla blogg!
Hoppas ni får en riktigt bra julafton, vad ni är har för er <3
 

A night to remember

Ett kapitel är avslutat. I natt såg vi den sista Hobbitfilmen. Den sista biten i midgårds-sagan. Det kändes tomt på något sätt inatt när jag, Elin och Lovisa satt där i biosalongen när eftertexterna rullade och bara blickade tomt ut i luften. Luften gick ur och vi vandrade något sorgsna ur från biosalongen ut i den stormiga Göteborgsnatten. 

Det bästa är att vi fortfarande har varandra. Vi har många planer för det kommande året, för att hålla sagorna vid liv. Jag var utklädd till hobbit, och är hur sugen som helst på att återskapa looken och fota den i någon skog till våren ^^ Det finns så många magiska stunder att förverkliga tillsammans <3 

Kvällen till ära hade jag och Magnus också svängt ihop ett Hobbit-pepparkakshus. Älskar att göra pepparkakshus, och detta blev riktigt bra :D

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢