Det händer grejer

Ja, det händer en hel del i mitt liv just nu. Den senaste månaden har jag tillbringat mest sovandes. Har sovit ikapp antar jag (och hamnat i en dålig dygnsrytm), väldigt skönt, men tillslut hamnar man i en ond cirkel.
 
Vi har också skaffat husdjur! Två små degusar, ettriga jävlar än så länge, men åh så gosiga dom kan bli. Tänkte presentera dom lite närmare i ett annat inlägg :)
 
Sen kommer min dåliga dygnsrytm få ett abrubt slut på måndag. Då är det tillbaka till vardagen och in med huvudet före i vuxenlivet. Är det någon som kan lista ut varför...? ;D
 
Slutligen kommer det också att hända en del grejer på bloggen. Jag sitter och filar på en ny design, och när det var typ två år sen man var inne i kodmallarna senast tar det sin lilla tid. Sen är jag inte känd för att jobba fort på mina egna projekt. Men den kommer förhoppningsvis upp till helgen, eller i nästa vecka. Allt som återstår nu är nämligen att ta en ny profilbild! Är mycket nöjd måste jag säga, framförallt med headern. Det är den som har tagit så lång tid att få till. Varför får ni se sedan, men så länge bjuder jag på en miniliten sneakpeak!
 
 
 

I.. I have things to do

För ett tag sen köpte jag en skål i en liten butik i Kungsbacka. Jag blev helt förälskad i hela servisen, den är så sjukt snygg! Men som alltid när man tror att man hittat något unikt så dyker det helt plötsligt upp överallt, i tidningar, bloggar, på instagram. Man tror att man är annorlunda, men alla påverkas vi av allt vi exponeras för, och det vi tror är annorlunda blir ganska mainstream..
 
Kommer tyvärr inte ihåg vad serien/"märket" heter men den syns bland annat i förbifarten inne hos Helt Enkelt.
 
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag har mycket som jag vill göra, men kan inte riktigt finna någon ordning på allt som flyger runt. Dessutom har det här "vuxenlivet" överrumplat mig. Helt plötsligt insåg jag att jag inte går i skolan något mer. Jag vet, det låter helt knäppt, men det tar ett tag att inse att 5 års studier är över, att det inte finns några mer föreläsningar att gå på, inga mer skolprojekt att avklara. Så sista veckan har jag haft jobb-ångest. Skickat iväg ett par ansökningar, klantat mig rejält och skickat fel grejer till fel kontor, blivit ledsen och tröstätit B&J och titta på Pretty Little Liars och Sherlock. 
 
Jag vill ha lite ordning på dagarna, på allt jag vill göra. Göra listor och planera lite bättre, så jag får lite struktur, för att få lite klarare tankar. Jag vill drömma lite mer utan att oroa mig.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢