Hobbitrailern och naturlängtan

I tisdags kom vi hem från de majestätiska bergen i Norge. Det är så stilla där uppe, ett annat tempo. Vi fiskade i fjorden. Fick vara med lite när de skulle ta in fåren för vintern. Gick en promenad. Kastade frisbee med hunden. Sov, mycket. Det är något med frisk luft. När man inte är van vid det gör det en så ofantligt trött. Fast på ett skönt sätt, och det blir okej att ta en tupplur när man inte har några måsten. När man bara får ta det hur lugnt som helst.
 
När vi klev av flygbussen väl i Götet fick vi en liten chock av hur mycket folk det rörde sig överallt. Jag tror att jag hör bättre hemma någonstans där skogen ligger runt husknuten. Ett ställe där man kanske inte är helt isolerad men ändå inte känner sig omringad av människor, cyklar, bilar och spårvagnar så fort man kliver utanför dörren. 
 
 
 
Nikon d610 + Sigma Art 35/1,4
Sista bilden: iPhone 5
 
 
Idag har jag kurat i soffan och tittat på förlängda versionen av The Hobbit - Desolation of Smaug som kom i veckan. Så. Himla. Bra. Älskade att extrabitarna bildade en egen pusselbit i berättelsen snarare än att bara få med lite extra detaljer. Imorgon kanske jag börjar med extramaterialet, det är ju minst lika spännande att titta på! Fattar inte att det snart är slut. Igen. Tänk att det är sista Hobbitfilmen som kommer ut.
 
Har tittat på den nya trailern en massa gånger (var tvungen att titta igen nu när jag skrev detta, haha), och ännu värre blev det när jag kom ihåg vad som händer i böckerna. Det är slutet på så mycket. Det är tur att man kan gotta ner sig i alla filmerna, men det är inte riktigt något som slår den där känslan när man ser eller läser något för första gången. Den känslan får man aldrig igen. 
 

Isabella - Szalai Fotografi
2014-11-10 @ 01:15:26
URL: http://szalai.blogg.se

Åh Norge har sån underbar natur!

Svar: Ja, det är magiskt!! Längtar tillbaka :)
Miaulin

Maria
2014-11-10 @ 20:35:45
URL: http://dreamsof.se/

Åh wow vad vackert!

Svar: Tack så jättemycket!
Miaulin

Sofia
2014-11-13 @ 16:07:11

Åh vilka vackra bilder! Längtar till fjället!

Svar: Åh men tack fina du!!
Miaulin

Sanne
2014-11-25 @ 10:59:31
URL: http://sanne.forme.se

Sagolika bilder! Drömmer om Norge rätt ofta, förhoppningsvis blir det en resa dit till sommaren! Och gud så söt du är! :D

Svar: <3
Miaulin
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢