Glädjen återvänder

Hej bloggen. Nu har det varit knäpptyst härinne länge. 38 dagar för att vara exakt. Jag tappade mig lite nånstans där i influensan och vintermörkret som aldrig tycktes vilja lätta. Den senaste månaden har varit en enda stor grå och seg dimma och jag har inte funnit kraft till mycket alls. 

Men nu börjar det lätta. Ljuset är här. Kvällarna är vackra igen. Snart, snart slår körsbärsträden ut och gör världen, instagram och Facebook rosaskimrande och fluffigt. Jag känner mig som mig själv och njuter av energi, av solstrålarna och idag, av värmen! Jag är inte helt med på banan än, men jag känner att det är nära nu. Jag vågar inte riktigt hoppas än, men jag är lättare i hjärtat, och det är fint det. <3
Såklart har det funnits ett par ljuspunkter också, som: 1. En medeltidsmiddag för två med helstekt kyckling. 2. En tjusig hatt när vårsolen inte riktigt värmde än. 3. En påskräv som var på besök i helgen. 4. En dag vid ett slott med de där som inte kräver något mer än god mat och ett par kottar att leka med.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢