Över stock och sten och frusen fors

Både Lovisa och Elin har redan sammanfattat dagen så himla fint att det känns överflödigt att beskriva det igen. Jag dog av det magiska motljuset, förtrollades av den snötäckta skogen och hade ett varmt ljus i hjärtat trots att jag höll på att frysa fötterna av mig. Efter det ramlade vi frusna in i Lovisa och Mikaels underbara lägenhet och högg in på den uppdukade festmåltiden medans kvällen slöt sig om oss.
 
En lika underbar dag som sist
 
 
 
Nikon d610 + Sigma 35/1,4 Art
 
Som alltid när vi ses skapas magi. Vi förtrollar varandra och ger varandra energi. Våra pojkvänner är på något magiskt sätt också helt med på banan (i olika grad men fortfarande utklädda och entusiastiska). Det är fint när vi umgås för det är så enkelt och kravlöst. Tillsammans blir verkligen sagan till verkligehet <3

SagovärldenDet har varit tomt härinne länge nu. Jag har inte glömt, jag ser varje dag att ni verkar vara några tappra som väntar och väntar på en uppdatering (?). Mycket annat har kommit emellan, livsfunderande, en liten dos vinterdepp, gotlandsplanerande och bara lathet. 
 
Men idag har jag åkt till jobbet kisande mot solen. Kan ni fatta det? Att det är ljust när man går till jobbet, att man möts av en klarblå himmel och glittrande frost. Efter en underbar helg i Jönköping med Lovisa och Elin känner jag mig lite mer harmonisk och lite mer fylld av energi.
 
Ikväll eller imorgon kommer ett inlägg med bilder från en snötäckt skog fylld med magisk rök och glittrande motljus.

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢