The Armstreet dress

Jag har ju skrivit innan att jag beställde en klänning från Armstreet i våras. Blev helt i extas när dem kom fram. Så himla bra gjord, liksom välsydd och inte sådär "hemmasydd" som en del kläder på medeltidsmarknader kan se ut. Den har snörning bak och i ärmarna, men jag bytte ut bandet i snörningen mot bruna läderband, så nu är den helt perfekt!
 
Har väntat länge på ett bra tillfälle att fota den, och på landet passade det bra, med natur vart man än vänder sig. Tyvärr så kom jag och objektivet inte riktigt överens här (jag måste öva mer på att ta porträtt och få in rätt fokus) och bilderna blev liiite suddiga. Men det är sånt man får ta och lära sig genom sina misstag. :)
 
Jag långtar så efter att få ha den (och klänningen som mamma sytt åt mig) på medeltidsveckan i Visby, känner mig så himla fin i den, med en massa kjol som faller tungt runt fötterna.
 
 
Nikon d610 + Sigma 35/1,4 Art
 
 
 
För skojs skull gjorde jag också en liten video. Har haft en idé i huvudet ett tag, och det var sjukt kul att testa hur det blev, och framförallt att se att det blev mycket bättre än jag hade kunnat ana :D Det är så härligt när man får mod och inspiration till att våga testa mer nya saker.
 
 
 
Har ni något som ni har testat denna sommaren? Något som ni varit lite osäkra på innan och skjutit upp för att man inte vet om man ska våga testa eller inte?

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢