Glad sommar

Jag vill bara börja med att säga TACK för alla superfina kommentarer jag fick i inlägget där jag undrade varför ni läser. Det är helt sjukt vad mycket fina ord ni kommer med. Blir helt stum. Tacktacktack!! <3
 
 
Ännu en midsommar har passerat. Jag spenderade den med att sova i soffan (såå gött), kika på grannarna som envisdes med att sitta ute mitt på gården, och äta hur mycket jordgubbar med glass, grädde och maränger som helst. En helt lagom midsommar för mig, som var helt slutkörd efter veckans jobb. 
 
Igår påbörjade jag ett litet syprojekt. Jag och mamma var i Kinna för ett par veckor sen och då köpte vi världens finaste chiffongtyg som jag nu, men en del ångest, försöker sy en långkjol av. Har velat ha en sen jag såg den här bilden på Pinterest (köpte till och med en hatt i veckan som jag kan ha till och se ultra-stylish ut). Så nu under sommaren är kjolen ett av mina syprojekt som jag hoppas bli klar med.
 
Hur som helst, hur svårt det än må vara att sy i chiffong kan det ju inte bli mer än fel, så det är bara att försöka så går det bättre nästa gång jag får för mig att sy något ;)

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢