Skaparsöndag

Jag har verkligen haft bästa söndagen på länge. Den har varit så harmonisk och mysig. Jag har bara varit ensam hemma. Ätit frukost i lugn och ro. Tittat på youtube-videor. Tänt en massa ljus mitt på dan. Plockat undan sommarkläderna och dagit fram tjocktröjor och varma sockar. Helt plötsligt kändes det som att jag hade fått en helt ny garderob, vilket ju är underbart!
 
Dagens bästa var när jag spred ut akvarellfärger, papper och pennor på köksbordet och målade lite. Jag vet inte hur längesen det kan ha varit sen jag rörde mina akvarellfärger..? Skönt var det i alla fall, att kunna bli ett med penseln och bara se färgerna flöda. Är sjukt nöjd, trots att jag är så ovan. Det blev en liten räv, tycker den blev mysig.
 
 
 
 
Har försökt ta upp tecknandet och målandet lite mer på sistone. Tecka medans jag kollar på tv och så. Det är mysigt att sysselsätta sig med något, jag är så himla rastlös när jag tittar på tv annars. Och man kommer tillbaka snabbt i tecknandet när man väl har börjat, och det är ju härligt att veta att det ändå sitter kvar därinne någonstans.
 
Hoppas ni har haft en fin söndag också!

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢