The Armstreet dress

Jag har ju skrivit innan att jag beställde en klänning från Armstreet i våras. Blev helt i extas när dem kom fram. Så himla bra gjord, liksom välsydd och inte sådär "hemmasydd" som en del kläder på medeltidsmarknader kan se ut. Den har snörning bak och i ärmarna, men jag bytte ut bandet i snörningen mot bruna läderband, så nu är den helt perfekt!
 
Har väntat länge på ett bra tillfälle att fota den, och på landet passade det bra, med natur vart man än vänder sig. Tyvärr så kom jag och objektivet inte riktigt överens här (jag måste öva mer på att ta porträtt och få in rätt fokus) och bilderna blev liiite suddiga. Men det är sånt man får ta och lära sig genom sina misstag. :)
 
Jag långtar så efter att få ha den (och klänningen som mamma sytt åt mig) på medeltidsveckan i Visby, känner mig så himla fin i den, med en massa kjol som faller tungt runt fötterna.
 
 
Nikon d610 + Sigma 35/1,4 Art
 
 
 
För skojs skull gjorde jag också en liten video. Har haft en idé i huvudet ett tag, och det var sjukt kul att testa hur det blev, och framförallt att se att det blev mycket bättre än jag hade kunnat ana :D Det är så härligt när man får mod och inspiration till att våga testa mer nya saker.
 
 
 
Har ni något som ni har testat denna sommaren? Något som ni varit lite osäkra på innan och skjutit upp för att man inte vet om man ska våga testa eller inte?

Norah
2014-07-30 @ 12:51:26
URL: http://ailim.blogg.se

Ååhhh woow, den är så jäkla fin! Och den passade dig perfekt, verkligen din färg. :D Jag vet ju vilket gäng som kommer vara absolut snyggast i Visby.. ;)

Svar: Åååh, tack Norah!! <3 <3 Haha, jag såg på Lovisas blogg att du också ska dit? Har inte fattat det innan, men vad kul! Vi måste ju se till att ses allihop :D
Miaulin

Sanne
2014-07-30 @ 13:23:20
URL: http://sanne.forme.se

Ååååh så vacker klänning och vilken härlig, harmonisk video! Håller med Norah om resten! ;)

Svar: Ååh, tack så jättemycket! Sällan känt mig så fin som i den klänningen :D
Miaulin

Liselotte
2014-07-30 @ 13:54:47

Klänningen var vacker och du passade väldigt bra i den! Roligt att se din film också! Ang. att göra något man inte vågat tidigare så har jag försökt att våga ta något foto på gatorna när jag är ute och går i stan. Känns jätteläskigt att göra det när folk ser på en. En kul och lite lagom utmaning för min del, men jag inser ju att jag kommer aldrig att bli en gatufotograf :) Ha en underbar medeltidsvecka!

Svar: Åh, tack så jättemycket! Vad modigt av dig, jag förstår känslan, men det är så bra att testa saker så att man visar för sig själv att det inte är så farligt. Så länge man tycker det är kul är det inte resultatet som är det viktiga :)
Miaulin

Elin [ n e v n a r i e n ]
2014-07-30 @ 18:40:29
URL: http://nevnarien.se/

ÄLSKAR bilden när du sitter ner! Så himla fin!! :D :D

Svar: Taack, fina!! <3
Miaulin

Jennifer Nilsson
2014-07-31 @ 14:54:18
URL: http://jennifernilsson.wordpress.com

Så vackra bilder - och en lika vacker klänning! :D *visar två tummar upp*

Svar: Åååh, taaack så himla mycket :D :D
Miaulin

Vican
2014-08-01 @ 01:31:53
URL: http://vicansblogg.weebly.com

Woow! Gud vilken underbar klänning! Och bilderna, och videoklippet! Helt enastående allihopa!! ;D

Svar: Åååh, taaack fina du! <3
Miaulin

Amanda
2014-08-01 @ 08:41:36
URL: http://mansingen.se

Wow klänningen är underbar! Jag är så sjukt avis på er vecka i Visby, vi var tvungen att ställa i vår resa. Tur jag kan följa den genom er! :D

Svar: Tack så jättemycket! Och vad tråkigt att ni inte kunde åka! Men det kommer ju fler medeltidsveckor :) Hoppas att jag kommer ihåg att lägga upp något inlägg, annars är det nog instagram som gäller :)
Miaulin

MATILDA
2014-08-02 @ 12:37:12
URL: http://matildays.se

Vad fint! :) Älskar bilderna och videon! kram.

Svar: Ååh, tack så mycket!!
Miaulin

Hanna Karlsson
2014-08-02 @ 23:43:26
URL: http://hannafialotta.blogg.se/

Vilken vacker klänning!

Svar: Tack så jättemycket!!
Miaulin

Maria
2014-08-07 @ 12:53:07
URL: http://dreamsof.blogg.se/

Men åh vad fint! Speciellt sittbilden!

Svar: Tack så jättemycket!!
Miaulin

Sara
2014-08-08 @ 07:19:52
URL: http://sanstensen.wordpress.com

Jättevacker klänning! Och väldigt kul att du gjorde en film för att visa upp den, filmen blev super! Så bra gjort av dig att våga göra en film, tumme upp på det =D

Denna sommar hade jag tänkt testa att genomföra en riktig temafotografering. Har både balklänningar, vikingaklänningar och tillgång till flera snälla hästar med läckra färger. Så tanken var att fota klänningar, modell och djur ute i de värmländska mossbeklädda skogarna. Men jag har fortfarande inte tagit tag i det, vilket beror dels på tidsbrist och dels rädslan för vad jag tar mig till om fotograferingen inte blir bra...

Nej, får väl rycka upp mig och bara göra det =P Det kan ju bli bra också...

Svar: Tack så mycket! Det var kul, men svårt! Jag tycker du ska våga göra fotograferingen om du har tid! Om allt går åt skogen, får du deppa ett tag och sen tänka på allt du har lärt dig av den, och vad du kan göra bättre nästa gång <3
Miaulin

~ Gaiadóttir ~
2014-08-08 @ 17:36:24
URL: http://www.gaiadottir.blogg.no

Så nydelig du er i kjolen :) Og videoen var flott! Hva slags musikk har du brukt?
<3

Svar: Ååh, taack! <3 Jag har laddat ner från Free Music Archive, de flesta låtarna får man använda för privata grejer (icke kommersiellt) :)
Miaulin

~ Gaiadóttir ~
2014-08-08 @ 17:36:24
URL: http://www.gaiadottir.blogg.no

Så nydelig du er i kjolen :) Og videoen var flott! Hva slags musikk har du brukt?
<3
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢