Nya Zeeland - del 4

Jag märker att Nya Zeeland-inläggen får fler och fler bilder för varje gång, det är kul att titta tillbaka och drömma lite. Detta blir näst sista inlägget, från dagarna vi spenderade i Taupo, som verkade vara Nya Zeeländarnas resort no 1. Fullt med hotell och lägenheter längs med den vackra sjön med berg i horisonten. Vi såg fantastiska solnedgångar nästan varje kväll, och om jag hade varit friskare hade vi gått och badat i poolen med vatten uppvärmt av de varma källorna. 
 
Vi hade några lugna dagar i Taupo då jag försökte bli frisk utan att lyckas. Men vi åkte också till Waitomo för att klättra i fantastisk regnskog och i grottor med lysmaskar. Det var något av det häftigaste jag gjort. Vi bokade en privat tur med en kille som hade fått många rekommendationer på nätet, så värt pengarna! Han var dessutom fotonörd och hade med sig blixtar, stativ och grejer för att få coola bilder inne i grottorna :) Vi firade ner oss från höga avsatser, klättrade djupt ner i grottorna och fikade medans ögonen vande sig vid bäckmörkret och lysmaskarna började synas. Det är så ofattbart att det finns såna miljöer i världen.
 
Taupo är staden dit man åker för att hoppa fallskärm, vilket pojkvännen hade bokat in på schemat. Själv är jag sjukt höjdrädd och har ingen längtan efter dödsångest så han fick hoppa på egen hand medan jag satt på marken och letade efter prickar som singlade ner från skyn. Men han verkade väldigt nöjd, jag tycker att själva frifallet verkar coolt, men grejen att kasta sig ut från ett plan och sen att i slutet se hur marken närmar sig snabbt är för läskigt.
 
Efter Taupo körde vi raka vägen ner till Wellington, världens blåsigaste stad, men mer om det i nästa och sista Nya Zeeland-inlägget.
 
 

elin stridh
2013-02-24 @ 23:44:23
URL: http://elincecilia.com/

Vill du göra ett bloglovinbyte? :)

▲ K O M P A K T .nu ▲
2013-02-25 @ 10:03:41
URL: http://kompakt.nu

( ÄLSKAR DIN HEADER )
Hej hej! Kompakt här, vi är 3 mediatjejer som just nu bloggar om det mesta. Nu när vi har hittat till din blogg tänkte vi tipsa om vår. Som sagt kolla gärna in oss på kompakt.nu och se gärna våra presentationsvideos i högra spalten på vår blogg för att få reda på vilka vi är. Och om ett tag kommer vi köra igång en liten tävling så stay tuned!

Ps: Vi ber om ursäkt om du inte gillar sådana här kommentarer! kram ha en super bra söndag.

Anonym
2013-02-26 @ 12:14:38
URL: http://nattstad.se/zahraas

Ååh så fina bilder! :)

Svar: Tack, vad glad jag blir!
Miaulin

Ctina
2013-02-26 @ 13:49:48
URL: http://ctinasunnegardh.se

åh vad härligt!

Svar: Ja, det var det! Rekommenderar att åka dit, nån gång i livet :)
Miaulin

Emmaholm.se
2013-02-26 @ 19:56:57
URL: http://www.emmaholm.se

ÅH vad fint! Jättefina bilder!

Svar: Tack så mycket, bästa landet!
Miaulin

Victoria
2013-03-19 @ 21:42:24
URL: http://eyepoetry.blogg.se

Wohoo vad mycket häftigt!! Himla bra gjort att lyckas fota lysmaskarna :) Ni verkar ha hittat en bra arrangör :)

Svar: Ja grymt att vi hittade honom! Ibland kan man lite på tripadvisor :)
Miaulin




Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢