Stress och att må bra

 
 
Sen jag kom hem från Gotland har det som sagt varit ganska körigt. Jag har varit förkyld, jobbat som en tok och haft fullt att göra på kvällar och helger.
 
Förra veckan var jag rätt slutkörd och skör. Lättpåverkad, opepp och trött på allt. Jag jobbar visserligen oerhört bra mot en deadline, och oftast föredrar jag den typen av arbete. Till en viss gräns. Det var verkligen en tuff vecka förra veckan. En vecka som däremot avslutades på bästa sätt med Stockholmsvisit och en magisk bal (bilder kommer under veckan!) 
 
Nu väntar en lugn period. Jag är verkligen så himla lättpåverkad av trötthet och stress. Var rätt sliten och trött, grät en del över småsaker som egentligen inte var någon stor grej. För mig är det viktigt med återhämtningstid. Att inte behöva känna måsten jämt. Jag klarar det ett tag, men tillslut går det överstyr, och jag märker så himla stor skillnad när jag har fått ta det lite lugnt igen. Mår mycket bättre och känner mig starkare.
 
Försöker mitt bästa att lära känna mig själv och känna efter vad jag mår bra av och hur jag kan försöka må bättre. Det är ett litet mål denna hösten, att försöka bli säkrare på mig själv och inte bry mig lika mycket om vad andra ska tycka.
 
 
Mitt första steg var att berätta på jobbet att jag hade varit på medeltidsveckan i full utstyrsel under semestern. Såklart möttes jag typ bara av nyfikenhet och positiva reaktioner, men för mig var det ett stort steg.Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢