I.. I have things to do

För ett tag sen köpte jag en skål i en liten butik i Kungsbacka. Jag blev helt förälskad i hela servisen, den är så sjukt snygg! Men som alltid när man tror att man hittat något unikt så dyker det helt plötsligt upp överallt, i tidningar, bloggar, på instagram. Man tror att man är annorlunda, men alla påverkas vi av allt vi exponeras för, och det vi tror är annorlunda blir ganska mainstream..
 
Kommer tyvärr inte ihåg vad serien/"märket" heter men den syns bland annat i förbifarten inne hos Helt Enkelt.
 
Det är så mycket som snurrar i mitt huvud just nu. Jag har mycket som jag vill göra, men kan inte riktigt finna någon ordning på allt som flyger runt. Dessutom har det här "vuxenlivet" överrumplat mig. Helt plötsligt insåg jag att jag inte går i skolan något mer. Jag vet, det låter helt knäppt, men det tar ett tag att inse att 5 års studier är över, att det inte finns några mer föreläsningar att gå på, inga mer skolprojekt att avklara. Så sista veckan har jag haft jobb-ångest. Skickat iväg ett par ansökningar, klantat mig rejält och skickat fel grejer till fel kontor, blivit ledsen och tröstätit B&J och titta på Pretty Little Liars och Sherlock. 
 
Jag vill ha lite ordning på dagarna, på allt jag vill göra. Göra listor och planera lite bättre, så jag får lite struktur, för att få lite klarare tankar. Jag vill drömma lite mer utan att oroa mig.

Elin [ n e v n a r i e n ]
2014-02-09 @ 17:34:16
URL: http://nevnarien.se/

Peppkväll någon?! Haha..
Alla blir nog överrumplade när verkligheten slår över en, hur förberedd man än varit.. Men tillslut lugnar det sig och det kommer att lösa sig med jobb, det är jag säker på <3

Svar: Ja, det ska vi ha, snart!! Tack fina du!! <3
Miaulin

Lovisa Illustration
2014-02-10 @ 10:22:49
URL: http://lovisaillustration.blogg.se

Peppkväll! Med stora vita papper och färgglada tuschpennor så vi kan rita roliga mindmaps och listor och planera upp våra liv.
I need it.
Eller, mest av allt behöver jag bara en spark i baken och lite amfetamin. Typ.

Allt kommer ordna sig, Therese! Det är alltid väldigt tomt och panikartat efter examen. Men man skickar lite ansökningar, kanske har några tillfälliga jobb, och sen brukar livet hamna på rätt stig tillslut.

Svar: Precis! Det låter som en sjukt bra kväll :D tack för att ni är bäst <3
Miaulin

MATILDA
2014-02-12 @ 10:19:06
URL: http://matildays.forme.se

Fint!

Svar: Tack :)
Miaulin

Louise
2014-02-12 @ 17:07:49
URL: http://vitmossa.blogg.se

Hoppas allting lugnar ner sig snart!

kim Lee
2014-02-19 @ 15:06:31
URL: http://kimlee.blogg.se/

Skålen som du köpt kommer nog från märket Riff iaf. Vi har dem på mitt jobb, dock inte just de små skålarna men vi har krukor och stora fat :)

maria at inredningsvis

SJUKT snygg skål :) lite marockansk känsla därNy post ute...hur man får till Drömköket :)

Ha en underbar dag

LOVE Maria at inredningsvis - inredning it's, Swedish for decor :)
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢