Vilka är ni som läser?

Jag har märkt det senaste att ni är fler som läser min blogg. Jag kan bara anta att de flesta som tittar in här kommer från Elins blogg. I flera år har jag haft runt 2-4 besök om dagen, nu ligger ni på runt 20! Det låter kanske inte mycket, men det är många för mig, och jag är så himla nyfiken på vilka ni är som tålmodigt går in här varje dag (?). Det är så häftigt att det finns människor därute som väntar på att jag (!) ska lägga ut ett nytt inlägg, på samma sätt som jag själv  kikar in på andra bloggar varje dag.

Jag tänkte försöka mig på att göra en presentationsvideo i sommar. Har velat filma med kameran länge nu, och har en bild i huvudet. Det är alltid lika kul att försöka förverkliga nya idéer, och testa nya saker. Jag är sån att jag antingen ger upp för att det inte blir som jag vill, eller så överträffar resultatet mina förväntningar. Det ska bli intressant att se hur det blir denna gången :) 


Det hade varit jättekul (och lite läskigt) att få veta lite mer om ni som läser. Vilka ni är, hur ni hittade hit och varför ni har fastnat för min blogg <3

Norah
2014-06-08 @ 22:51:31
URL: http://ailim.blogg.se

Jag läser! Hittade via Elin såklart. :P Din blogg är kanonmysig! Och jag är helt fascinerad av din header fortfarande hehe.

Svar: Haha, åh vad fin du är! <3 är själv sjukt nöjd med den, hade vart kul att lägga till mer :) hoppas vi kan ses allihop nån mer gång, under lite mer normala förhållanden ^^
Miaulin

Elin [ n e v n a r i e n ]
2014-06-09 @ 10:56:58
URL: http://nevnarien.se/

Du vet att jag läser och varför, men jag kan fortfarande inte glömma mitt första, fasta minne av dig som är den där önskelistan som innehöll allt vad jag vill ha också ;D

Svar: Haha, ååh just det! Vad fint <3 minns att du svarade på något inlägg om att jag ville rida runt i en skog i långklänning och med svärd, tänk att det är så länge sen :)
Miaulin

Sanne
2014-06-09 @ 11:55:33
URL: http://sanne.forme.se

Jag läser din blogg, och precis som Norah så hittade jag hit via Elin, vars blogg jag läst och älskat i flera år.

Och jag fortsatte läsa din blogg för att

Sanne
2014-06-09 @ 11:59:08
URL: http://sanne.forme.se

(oj, nu råkade jag skicka innan jag skrivit klart!!!)

jag fortsatte läsa din blogg för att jag fann ett djup i den, och det älskar jag med bloggar. Att man kan skymta ett ansikte och en själ bakom texterna. Att du, precis som jag, älskar fantasy, filmerna och böckernas värld, är också ett stort plus i kanten! Alltid kul med likasinnade individer. Kram!

Svar: Åh vad roligt att du gillar inläggen :) har så mycket tankar i huvudet som jag slängder ut i luften på bloggen, för att det inte finns så många som jag kan diskutera sånt med i vardagen, så det är fint att någon annan känner igen sig och uppskattar det <3
Miaulin

Alizsie - Lisa
2014-06-09 @ 14:43:23
URL: http://alizsie.blogg.se/

Jag hittade också hit via Elins blogg :) Märkte att vi hade en del gemensamt och så tycker jag att du tar fina bilder. Gick in på din pinterest idag för första gången och såg att du hade döpt ditt matalbum (eller anslagstaval kanske man säger) till looove fooood och tyckte det var lite skojigt för mitt matalbum där heter fooood xD

Svar: Åh tack vad roligt! Haha, älskar Pinterest, och mat (framförallt bakverk) är ju bland det bästa i livet XD
Miaulin

Matilda Wetterlöv
2014-06-09 @ 15:34:08
URL: http://fotografierochannat.blogg.se

Hej! Hittade också hit via Elins blogg som de andra ;)
Men anledningen till att jag fortsatte besöka den, är för att de bilderna du lägger ut på bloggen inspirerar mig i mitt eget fotograferande. Du är en himla duktig fotograf, och sådana bloggar är alltid intressanta att besöka! :) Kram

Svar: Åh, tack vad roligt att du tycker det! Vilken ära att få inspirera <3 Tycker det är svårt att se sina egna biler objektivt, när det finns så många som är duktiga på olika sätt :)
Miaulin

Karin
2014-06-09 @ 15:44:02
URL: http://karinoberg.wordpress.com

Hittade hit via Elin, och har kikat in lite nu och då sedan dess. Delvis för att jag helt enkelt tycker om hur bloggen ser ut (designmässigt och fotona också såklart), dels för att texterna alltid har substans och känns ärliga (med ansikte och själ bakom som någon skrev ovan).

Svar: Gud vad fin du är! Blir alldeles rörd av alla fina ord alla har skrivit :) försöker skriva om sånt som jag går och funderar på och som jag tror och hoppas att andra också kan känna igen sig i, så härligt att få veta att det faktiskt uppskattas ^^
Miaulin

sandra
2014-06-09 @ 16:59:26

Via Elin (fast har nog följt dig i något år). Tycker att du har bra smak och stil, det är väl mest däför. Uppdatera mera bara så blir det perfekt ;)

Svar: Tack så himla mycket! Jag ska försöka bättra mig med uppdaterandet, vill blogga mer, men veckorna går så fort förbi ibland XD
Miaulin

Maria
2014-06-09 @ 20:46:45
URL: http://dreamsof.blogg.se/

Hittade också dig via Elin, och har bara fastnat här :)

Svar: Vad roligt! :)
Miaulin

Hanna
2014-06-09 @ 21:32:51
URL: http://hannaromelin.blogspot.com

Jag hittade hit genom Elins blogg och fastnade direkt. Du verkar vara en så sjukt trevlig tjej och jag föll för dina foton och över ditt sätt att skriva. :)

Svar: Åh, vad kul! Har aldrig tänkt på hur mina texter verkar, så kul att det finns de som gillar hur jag skriver :D
Miaulin

Vican
2014-06-10 @ 00:36:52
URL: http://vicansblogg.weebly.com

Självklart läser jag också! :D Älskade ditt förra inlägg om din fotoresa. Jättekul att läsa! :D

Svar: Hihi, du får göra ett likadant inlägg :D
Miaulin

Lovisalynx Illustration
2014-06-10 @ 16:05:35
URL: http://lovisaillustration.blogg.se

Jag tror faktiskt inte jag hittade hit via Elins blogg egentligen, utan det var efter att vi hade träffats i Hova som jag började klicka in här regelbundet :) Eller hur var det nu...? Minns inte, haha!
Hursomhelst så läser jag din blogg dels för att du är min vän, och jag tycker så väldigt mycket om dig som person. Du skriver intressanta och tänkvärda saker, mycket som jag känner igen mig i. Du tar vackra bilder och vi delar många intressen.
Din blogg är en väldigt fin spegling av dig själv. Mysig, fin, klok och magisk <3

Svar: Ååååh, du är så fin och bäst! Tycker så mycket om dig Lovisa! <3 <3
Miaulin

Malin
2014-06-10 @ 16:46:01
URL: http://malinwil.blogg.se

Jag har läst lite av och till i ungefär ett år skulle jag tro. Minns inte hur jag först hittade hit men det kan mycket möjligt ha varit via Elin. Fastnade för dina inlägg om arkitektur och fantasy (är också arkitekt och fantasyfrälst) men också pga mysiga inlägg och att du verkar vara himla gullig som person.

Svar: Ååh, vad kul med någon annan som har samma intressen! Det är ont om fantasynördande arkitekter tyvärr ;) bloggar ju inte så mycket om arkitektur, får nog av det på jobbet. Men ska ta och läsa din blogg tror jag ^^
Miaulin

Alexa
2014-06-13 @ 16:01:14

Jag smiter in här ganska ofta :)
Hittade hit via Nevvan och fastnade för din fenomenala förmåga att uttrycka dig via text och förmedla känslor. Sen att dina foton är underbara är ett stort plus ;)

Svar: Åååh, men tack! Så fina ord :') tacktacktack!
Miaulin

Lena
2014-06-13 @ 22:42:28
URL: http://fames.se/lenasplace

Jag hamnade här inne pga Elin men sedan fastnade jag för att du är en sådan grym tjej. Otroligt fina bilder och så såg jag att du också gärna lever i böckernas värld så blev att jag stannade kvar :P Även om jag inte alltid hinner gå in så försöker jag iaf gå in minst en gång i veckan :D

Svar: Ååh, vad roligt! Tack! :)
Miaulin

Double Up - Malin & Lina
2014-06-18 @ 20:33:36
URL: http://doubleup.blogg.se/

Hittade din blogg då du kommenterat en annan blogg.Första gången jag ser den nu faktiskt! Men den kändes hemskt mysig, vill du veta mer om mig kan du kika in min blogg! :)

Liselotte
2014-06-19 @ 21:58:00

Jag hittade hit via Elin. Ditt namn var angivet som fotograf och jag blev nyfiken. Tur var det! Du har en jättefin blogg som berör och väcker känslor, (positiva). Skriver så fint och nyanserat på ett personligt, men ändå inte privat sätt. Så kort sagt: det är så roligt att titta in och jag blir alltid lätt om hjärtat efteråt. :-)P.S Jag älskade dina bilder från Nya Zeeland.

Svar: Ååh, men vad fin du är! Tack så himla mycket <3 så kul att få veta vilka ni är som läser :D
vill så gärna tillbaka till Nya Zeeland och se mer, och göra det ännu mer rättvisa på bild :)
Miaulin

Sarah
2014-07-09 @ 21:04:53

Hej! Vem är denna Elin som alla talar om? :) *nyfiken* jag hittade precis din blogg. Jag googlar på (håll i hatten) "likasinnade medeltid" för att det hade varit så kul och mysigt att komma i kontakt med andra som delar det intresset. Upp kom bland annat ett inlägg med bilder som du lagt upp från Hova. Klickade mig in på din blogg den vägen. Har läst några inlägg och kan bara instämma med de andra, du verkar vara en trevlig och intressant person :) ska fortsätta läsa för har redan hittat flera saker vi har gemensamt!

Svar: Ooooh, vad roligt att du hamnade här efter att ha gogglat just det! En jättekomplimang ju :D Den där Elin som alla pratar om är the one and only Nevnarien. Om du inte hört talas om henne så driver hon en stor fotoblogg och är precis som jag galen i medeltid ;) Vi ska på medeltidsveckan tillsammans med en tjej till som heter Lovisa (Alltså, de två tjejerna jag var i Hova med :) )
Miaulin

Sarah
2014-07-11 @ 09:39:26

Okej, jag får googla henne och kolla in hennes blogg med. Vad kul att ni ska till Gotland! Vi med :) jag, min sambo, vår ettåriga son (som får bära medeltidskläder för första gången!!) och mina föräldrar. Det är egentligen jag och min mamma som njuter mest av hela grejen. Men vi klär upp oss allihop, även om min pappa och min sambo mer gör det för att "vara snälla" haha!
Då kanske vi springer förbi varandra på Visbys underbara gator. Ha en grym vecka!!!!

Svar: Ja gör det! Vad roligt! Vi blev precis färdiga med klänningen jag ska ha, är så spänd på att få ha den på mig! :) ja, vi kanske ses där ^^
Miaulin

Monk
2014-07-25 @ 12:34:03
URL: http://nilimaa.com

Hittade hit via Elins blogg. Är inte in varje dag men har bokmärkt :) Kul att se era lajv/fantasy-dräkter. Håller själv på med medeltidsgrejer och ska till Medeltidsveckan i år igen.
Skriver inte så mycket på min egna blogg ;D Man hinner ju inte mellan alla projekt... Haha

Svar: Vad roligt! Jag är så spänd på medeltidsveckan, bara en vecka kvar nu!!! Har bara en struthätta kvar att sy ny, och det ska man väl hinna på en vecka? :D
Miaulin

Marie
2015-06-30 @ 15:51:41

Jag hittade hit för att jag sökte på arkitektur! Jag pluggar också till arkitekt och vet hur slitigt det kan vara. Skönt att du är klar med dina studier och jobbar nu! Lycka till!
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢