En sommar och ett liv

Sommaren har nästan passerat nu. Det finns lite höstkyla i vindarna om man känner efter. Men det är kanske bäst att inte känna efter för noga. Jag vill inte riktigt att sommaren ska vara slut. Jag som älskar hösten vill ha mer sol på kinderna och mer värme i själen. I år är jag lite rädd för mörkret och kylan, vill inte att det ska lägga sig som en mörk och tjock mantel över mig.
 
Detta året är mitt solens år. Ljuset har trängt sig in i själen och lagt sig där som en varm och trygg boll. Jag gillar den där bollen.Vi får hjälpas år i höst att ta till vara på solen och hålla bollen i bröstet varm.
 
 
 
 
 
 
Min sommar började i Huskvarna. En midsommarkväll med det bästa sällskapet och ett litet äventyr i sagoskogen.
 
 
 
 
 
 
Och för tre veckor sen var vi i Norge med mina föräldrar. Åkte över Strynfjället och vandrade bland bergen uppe hos Magnus mamma <3 Det är så vackert där. Så sagolikt när solen skiner genom de vita vita molnen.
 
 
 

Lena
2016-08-18 @ 16:19:25
URL: http://ozkagardens.se

Så himla underbara sommarbilder! :)

Amanda Ekeroth
2016-08-20 @ 02:03:27
URL: http://nouw.com/amandaekeroth

Om du är sugen på att vara med i en tävling så har jag precis anordnat min första "Veckans blogg" tävling på bloggen, du hittar inlägget under kategorin "Tävlningar", så kika gärna in där! =)

Johan
2016-08-20 @ 12:30:31
URL: http://finest.se/soulful

Ja, man vill att sommaren ska fortsätta. Men hösten har sen charm.
Fina bilder.

Svar: Tack så mycket! Hösten är också himla fin ju :)
Miaulin

Alexandra
2016-08-22 @ 10:13:18
URL: http://luthien.nu

Fina bilder!

Jah, sommaren kunde fått vara kvar lite till men hösten är också fin, man får mysa hemma med tända ljus i mörkret! :)

Svar: Tack så mycket!
Ja, det ska bli mysigt när hösten väl kommer :)
Miaulin

Malin Ekström
2016-08-29 @ 14:31:32

Hej Therese!

Malin heter jag och blev väldigt glad när jag hittade din blogg. Det är nämligen så att jag tillsammans med min klasskamrat Paulina under hösten 2016 ska spela in en dokumentärfilm som ska handla om gränslandet mellan verklighet och fantasi. Detta är vårt slutprojekt på sista året av Biskops-Arnös dokumentärfilmsskola. Vi försöker komma kontakt med folk som håller på med lajv, eller som på andra sätt är intresserade av ”alternativa verkligheter”. När jag läste din beskrivning av dig själv, om drömmarna till djupa skogar och magiska världar i kontrast till vardagen som arkitekt, så kändes det lite som att läsa ur vår egen projektbeskrivning. Vi är mycket intresserade av att undersöka just kontrasten mellan vardag och fantasi, och skulle med filmens hjälp vilja hitta en konstnärligt språk för att undersöka detta.

Vi letar efter en eller flera karaktärer i Göteborgsområdet som skulle vi skulle kunna få följa någon/några dagar i veckan under hösten 2016. Är detta något som du skulle vara intresserad av? Kanske har du någon vän som också är inne på samma intresse? Mejla eller ring gärna så berättar vi mer om projektet! (tel: 0739-732201 eller mejl: mal.ekstrom@gmail.com).

Hoppas vi hörs!

Malin Ekström och Paulina Witte

J E N N I F E R
2016-09-12 @ 21:14:13
URL: http://nouw.com/jennifergarpemyr

Så härliga bilder!!

Svar: Åh, men tack så mycket!
Miaulin

Emelie
2017-02-17 @ 15:26:16

Hej Therese! Jag hittade nyligen till din blogg genom Sagosystrar, som förövrigt är fullkomligt magisk på alla vis. Vilken dröm det vore att klä sig så som ni och verkligen leva sig in sagans värld för ett tag. Skrev tidigare på er FB men när jag fann din blogg ville jag även säga hej till dig då din blogg också är så himla fin med så många vackra bilder och texter som berör. Ville att du skulle veta det också :) Önskar dig en fin helg med mycket solsken! /Emelie

Svar: Hej! Måste bara säga tack så hemskt mycket för denna kommentaren <3 är så sällan inne på min blogg nu för tiden. Blev lite överraskad av din kommentar, men väldigt glad :) tack!!!
Miaulin
Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

↣ miaulin

drömmer, fotar, skapar ↢